Viimeisin pienoishuoneeni on tehty kirpparilta löytyneeseen laatikkoon. Tässä on myös olemassa "liukuovikansi", joka estää pölyn pääsyn boxiin. Pienoishuoneen asukas on myös kirpparilöytö vuosien takaa. Välilattian tein balsasta. Se kestää taipumatta, kun yläkerran tavarat ovat keveitä. Tapetit ovat Laura Ashleyn. Älkää kysykö miten hiirulaisella on ollut niihin varaa. :) Ne ovat todellakin aitoja tapetteja, mutta hankittu muutamalla eurolla poistokoreista. Tapetit on sopivan pienikuvioisia.

1052378.jpg

Alakerrassa on hiirulaisen mahtava ruokavarasto talven varalle. Ruuat on itsetehtyjä, suurinosa massailtu Fimosta. Ylähyllyn tavarat on löydetty kirpparilta, kuten kiikkutuolikin. Kiikkutuolinmatto on vielä tekeillä. Ihastuttava marjaämpäri on saatu vaihdossa Mimmikatilta.

1052388.jpg

Yläkerrassa on sitten hiirulaisen makuuhuone. Ylähylly on tehty balsasta. Patja on tehty Nannan ohjeella. Lipasto on tuunattu Lidlin valmiskalusteesta maalaamalla. Hyllyllä ja pöydällä näkyvät kirjat olen saanut vaihdossa Maria H:lta. Kaikki muu on itsetehtyä.

1052382.jpg

Tässä vielä lähikuva majan asukista eli hiirulaisesta.

1052390.jpg