Olen jo pitkään seurannut teidän muiden nukkisharrastajien blogeja ja viimein innostuin itsekin ajatuksesta pitää blogia. Nukkekoteja olen harrastanut jo useamman vuoden ja minulle on kertynyt jo kolme nukkekotia. Niistä laitan kuvia kunhan saan ensin otettua hyvät otokset. Harjoituksen vuoksi laitoin muutaman tunnelmakuvan järjestyksessään toisesta nukkekodistani.

1050276.jpg

Kuva on otettu kauppiaan asunnon sängyltä. Tässä on  kaikki itsetehtyä, sänkyä ja tapetteja lukuunottamatta. Sänky on tuunattu hiomalla ja vahaamalla valmiina ostetusta sängystä. Kissa on neulahuovutettu Hanna inspiroimana. Vauvanmekko on neulottu 0,9mm:n puikoilla. Petivaatteet on ommeltu vanhoista nenäliinoista. Tilkkutäkki on ommeltu koneella pienen pienistä tilkuista. Jälkeenpäin ajateltuna näidenkin tekeminen on vienyt valtavasti työtunteja, mutta tehdessä ei tunteja lasketa!

1050279.jpg

Tämä kuva on puolestaan kahvilan ovesta. Verhona toimii pitsinpala ja ikkunassa riippuva kyltti on oikeasti riipus, jonka olen löytänyt kirpparilta.