Melkoinen kuvaussessio on takana, mutta muutaman kuvan tännekin kelpuutin. :) Keskeneräinen on vielä tämäkin talo, joten tauluja ja verhoja en ole vielä laittanut paikoilleen. Tässä siis kuvia talon julkisivusta ja olohuoneesta.

1185916.jpg

Ensin siis julkisivu.

1185924.jpg

Tässä on olohuone. Kaikki kalusteet on tuunattu. Sohvaan ja nojatuoliin olen vaihtanut kankaat. Kangas on ohutta joustavaa vakosamettia, joka oli yllättävän hyvä verhoilumateriaali. Pienesineet olen tehnyt lähinnä itse. Vaihdoista olen saanut Marialta "ikikukan", Mimmikatilta pienen nukkekodin ja Lissulta väliaikaisena mattona toimivan peitteen.

1185902.jpg

Pöytä on tuunattu kuluneen näköiseksi. Kaikki pöydällä oleva on itsetehtyä. Kuten tarkkasilmäiset huomasivatkin, myös tässä talossa harrastetaan nukkekoteja ja luetaan minikokoista Et Dukkehjem- lehteä.

1185914.jpg

Taulujen printtikuvat saatu Lissulta. Kukka on koottu yhdistelemällä kuivakukkia ja valmiita paperiruusuja. Kranssi on meriheinää.

1185909.jpg

Tarjotinpöytä on puuvalmis Eurominis maalattuna. Peili oli todella ruma, mutta sai uuden ilmeen valkoisen maalin myötä. "Ikikukka" on saatu Marialta joulukalenterista