Otin uusia kuvia kauppiaan talon keittiöstä, koska sisustus on muuttunut jonkinverran viime kuukausina. Ainakin uusi hylly on kiinnitetty seinälle ja joulukalenterista saamiani esineitä on sijoitettu keittiöön. Alla olevassa kuvassa näkyykin Marialta joulukalenterista saamani tuohikori puhtaine lakanoineen. Kori on varmaan matkalla makuuhuoneeseen. :)

1430417.jpg

1430427.jpg

Uudet kakkuvuoat pääsivät koristamaan keittiön seinää. Loput vuoat ovat kaapin päällä säilytyksessä ja koristamassa tilaa. Kissan olen neulahuovuttanut. Etenkin kissan notkeutta ja viehkeyttä on vaikea saada näkymään lopputuloksessa.

1430437.jpg

Tämä kuva paljastaa armotta huonot pohjatyöt tuunaamassani hyllykössä. Hionta jäi näköjään liian vähälle. Kuvan tarkoitus onkin osoittaa, että sain vihdoin hyllyn ripustettua seinälle. Ripustin hyllyn naulojen varaan, jotta sen paikkaa voi halutessa vaihtaa. Hylly kaipaa vielä lisää purkkeja ja purnukoita. Punainen kahvipurkki on saatu Marialta.

1430471.jpg

Keittiön pöydän ääressä on meneillä aterian valmistus. Keittokirja on auki ja porkkanat odottavat pataan pääsyä. Keittokirjan olen saanut Mimmikatilta ja siniset juomalasit Marialta. Ennestään minulla sattuikin jo olemaan sininen lasikannu. Tarkkasilmäinen jo huomasikin, että kannu sisältää maitoa. :) Maito on valkoista kohoväriä.

1430484.jpg

Ainoa lähikuva jonka sain jotenkuten onnistumaan. Kaapin olen tuunannut kuluneen näköiseksi. Mansikkahillopurkki on suuri lieriönmuotoinen helmi, kansi puolestaan ilmakuivuvaa massaa.