Minulla oli onni saada osallistua viikonloppuna jo toisille nukkekotimarkkinoille elämäni aikana. :) Tällä kertaa pohjoisen tytön kohteena oli Tampere. Matka kohti Tamperetta alkoi jo klo 3 yöllä, jotta perillä oltaisiin klo 10 markkinoiden alkaessa! Ajoitus osui juuri nappiin ja ehdinkin heti ostamaan sellaisia tavaroita, jotka olinkin suunnitellut hankkivani. Rahaa paloi taas mukavasti, mutta ei näin kaukaa kannata lähteä muutamaa miniä hakemaan... :) Tässäpä näitä kuvia...

Valinnan vaikeus iski Christian Lundkvistin pöydässä, kun olisin halunnut ostaa kaiken näkemäni. :) Näihin sitten päädyin mielessäni talonpoikaisaiheinen boksi. En vain tiedä mistä onnistun löytämään tarpeeksi suuren laatikon, jotta nämä upeat kalusteet saisivat tarpeeksi tilaa ympärilleen. Kaupanpäälliseksi sain nuo kaksi ihanaa tuolia!!

Nukkekodin ja Lelun pöydästä hieman pöydän jalkoja, jos tässä joskus alkaisi rakennella huonekaluja ihan itse. Pensselit hankin koristemaalausta varten. Reutterin keijulautaset oli vaan saatava, kun olivat niin suloiset!! :)

Kaikki ostamani pikkutavarat...

Hannalta ostin heti alkajaisiksi valkoisen kissan, jota ehdinkin ihastella jo hänen blogissaan. Lisäksi mukaan tarttui suloisen pienet lapaset ja vaaleanpunainen myssy.

Mirjan pöydästä löytyi kasa paprikoita, pari lettua ja hauska linnunpesä. Kuvassa näkyvä kori on Mirka Salosen tekemä. Lisäksi ostin häneltä salkkarin ja pienen pienen puukon. Niistä ottamani lähikuvat eivät valitettavasti onnistuneet. Seuraavassa kuvassa näkyy kuitenkin puukko ja hieman salkkaria... :)

Nämä ihanat minit ovat luultavastikin Sirkka Lehtovuoren pöydästä, korjatkaa jos olen väärässä. Avain on suloisen pieni. Naulakko oli mielestäni niin vastustamattoman kaunis, että se vain piti saada. :)

Hellyttävät Aino-tossut lähtivät mukaani Leea Lehelmän pöydästä. Enkeli  ja jauhot päätyvät Villaan.

Näiden ihanien virkkausten ja neulomusten tekijöitä en tiedä. Suloisia ovat kuitenkin!

Nämä ihanasti pakatut leivonnaiset menevät tietysti kahvilaan. Ostin nämä Elise Rasehornin pöydästä. Herkullisen näköisiä eikö totta!

Tätä vauvaa en voinut vain vastustaa. Tekijä on ilmeisesti Kirsti Kilponen.

Nämä minit löytyivät Matildan puodin pöydästä. Kaikki menevät Villaan.

Eija Sirjosen pöydästä ostin minikokoisen kirjan. Nyt mulla on tämä sekä isona että pienenä versiona!

Lähikuva jäi ottamatta myös Pirjo Salmulta ostamastani enkelikassista. Mutta näkyyhän sekin tuosta yhteiskuvasta.

Kuten näkyy messujen anti oli runsas! :) Nukkekotiystävieni tapaaminen vain jäi vähälle, koska olisi sittenkin pitänyt laittaa se nimilappu rintaan... Kovasti yritin tiirata tuttuja joukosta, mutta tungos oli sen verran suurta että se oli vaikeaa. Jospa sitten seuraavalla kerralla paremmalla onnella! :)