Yritin ottaa kuvia hämyisästä kauppiaantalosta vain talon omat valot päällä. Otin 33 kuvaa ja vain 3 kelpuutin täällä julkaistaviksi. En siis suosittele tätä muille nukkekotiaan kuvaaville. :D Ensimmäinen kuva on kylpyhuoneesta, johon on tullut kaappi edellisen valokuvauksen jälkeen.

1073348.jpg

Lähikuva kylppärin peilistä, josta itse pidän valtavasti. Itse peili on kirpparilta ja yläreunaan olen kiinnittänyt jonkinlaisen vanhan valokuvakehyksen kulmaraudan. Koriste mahdollistaa myös peilin ripustamisen naulaan, ei siis tarvinnut liimata peiliä seinään.

1073349.jpg

Tästä peilikaapista halusin ehdottomasti lähikuvan. Olen tuunannut tämän valmiskalusteesta. Pinta on käsitelty Osmo-vahalla. Vahaamisen ajaksi irrotin peilin, jotta työskentely olisi helpompaa. Peili oli kuitenkin niin lujasti kiinni, että ajattelin laittaa sen hetkeksi mikroon liiman pehmiämisen toivossa. Kuten moni jo arvaakin, alkoi mikrosta kuulua välittömästi hirveä rätinä kun sen käynnistin. Enpä tullut kiireessä ajatelleeksi, ettei peiliä voi mikroon laittaa. Lopputulokseen olen kuitenkin erittäin tyytyväinen, mikro säilyi ehjänä ja sain kaupanpäälle ihanasti vanhentuneen peilipinnan. Valitettavasti en voi kuitenkaan suositella tätä menetelmää muille. :)

1073347.jpg