Olen tässä viimeaikoina tuhlannut kirjoihin, mutta nämä olikin sellaisia opuksia joita ilman ei voi olla. Pakkohan ne on silloin ostaa. Eikö vain? :)

2028087.jpg

Viimeisin ostokseni on Eija Sirjosen Hienoimmat nukkekotini, joka on aivan ihana opus kaikille nukkekotiharrastajille. Kirja sisältää paljon kuvia ja yksityiskohtia Eijan nukkekodeista. Teksti on täynnä vinkkejä materiaaleista ja rakennustavoista.

2028081.jpg

Tämä kirja on jo vanha tuttu, koska minulla on ollut aiemmin tämä norjankielisenä. Kirja on täynnä ihanaakin ihanampia Tildaohjeita. Kannessa olevan possun olen jo aiemmin toteuttanutkin ja esitellyt sen täällä blogissa. Tunnelmallisten kuviensa johdosta tämä sopii ihan vain kuvienkin ihailuun. Ei siis välttämättä tarvitse olla kiinnostunut ompelemisesta.

2028085.jpg

Unelmakerhosta saapui pari viikkoa sitten Lämmin joulu niminen opus. Tämän kirjan ohjeet ovat hyvin samantapaisia Tildan maailman kanssa. Tätä voin siis suositella ainakin Tildoista kiinnostuneille. Kirja sisältää paljon joululahjavinkkejä ja erilaisia askartelu ja ompeluohjeita joulukoristeisiin. Ompelukone onkin surrannut ahkerasti ja pukinkontti onkin täyttynyt mukavasti.

Ps: Vielä on vuorokausi aikaa osallistua arvontaan! Huomenna klo 17 arvon voittajat.