Tässäpä sekalainen postaus siitä mitä viime aikoina on syntynyt minirintamalla.

Olin löytänyt kirpparilta Pienenpienen valmistaman elintarvikeprinttiarkin jo vuosia sitten, mutta en ollut saanut niitä kasattua. Ajattelin että homma on hermoja raastavaa näpräämistä, mutta totuus olikin ihan toista. Kasaaminen ei ollutkaan niin hankalaa ja alkuun päästyäni olisin koonnut vaikka toisenkin arkillisen näitä. Oli koukuttavaa!  :)

Nämäkin raamit oli ollut mulla jo pitkään, mutta kuvat ei sopineet oikein mihinkään nukkekodeissani. No, vanhat kuvat vain irti ja uutta tilalle. Uudet olivat nekin maanneet varastoissani jo pitkään odottaen vain oikeaa hetkeä. Nämä mainoskuvat on saatu englantilaisesta nukkislehdestä vuosia sitten. Kuvan taustalle liimasin vain kartonkia ja kortteilusta yli jääneitä skräppipapereita. Taulut ovat menossa kauppaan mainoksiksi. ( Vasemman puoleinen taulukehys on ihan oikeastikin mutkalla. Vika ei siis ole silmissäsi! :) )

Hajuvesipullot on tehty lasihelmistä ja nippeleistä. Etiketit ovat Eurominin. Taustalla Jaanalta aikoja sitten saatu pieni laatikko, joka vasta nyt tuli koottua pullojen seuraksi. Kynttilänjalat olen tuunannut. Ne olivat ennen kullanväriset. Maalasin jalat spraymaalilla ja "vanhensin" ruskealla musteella. Loppusilauksen antoi kauniin vihreä silkkinauha rusetille väännettynä.

Jos jotain tästä postauksesta voisi ottaa opikseen, niin sen että kyllä aika tavaran kaupitsee. Kannattaa siis kerätä materiaalivarastoja hyvällä omallatunnolla. Vaikka kaapit tursuaa tavaraa, niin kyllä ne matskut joskus tulevat käyttöön. Onhan tämänkin postauksen tavarat siitä hyvä esimerkki! :)