... ja valmistakin on jo syntynyt. Eli Viktoriaanisesta talosta olisi tarkoitus tehdä vaaleampi sävyinen shabby chic tyylinen koti. Remppa alkoi alakerran kamarista, johon tein entisen paperilattian sijaan puulattian Bilteman sytyketikuista. Lattian maalasin harmaaksi. Tapetit ovat talossa jo ennestään vaaleat, joten niille ei onneksi tarvi tehdä mitään. Kuvat olen ottanut keinovalossa uudella kamerallani, joten laatu ei ole vielä ensiluokkaista...

Tässä yleisnäkymää koko huoneesta.

Täältä löysi paikkansa Marialta viime kesän markkinoilta ostettu sänkykin. Sopii mielestäni tänne todella hyvin. Virkattu sängynpeitto on kirpparilöytö. Hatut ja kori on ajat sitten itse näperrettyjä.

Kaappi oli ennen puunvärinen, joten tuunasin sen kulahtaneen näköiseksi. Myös laatikot olen tuunannut akryylimaalilla, pitsillä ja tildakankailla. Nyt lopputulos on paljon paremmin huoneeseen sopiva. Pienenpieni neulatyyny neuloineen on Piipan käsistä syntynyt.

Sovitusnukke on saatu joulukalenterista Piipalta. Sopii tänne mielestäni kivasti.

Nurkan pesupöytä on löytö kirpparilta vuosien takaa. Tämä huonekalu saa pitää tumman pintansa, vaikka tarkoitus onkin radikaalisti vaalentaa pintoja talossa.