Aloin nimittämään kolmatta nukkekotiani Villaksi, jotta jokaisella nukkekodillani olisi jonkinlainen nimi mistä tekin ne erottaisitte. Jostain syystä on ollut vaikeaa keksiä luontevia nimiä nukkekodeilleni. Tässäpä olisi kuitenkin loput onnistuneet kuvat Villasta. Kuvat on otettu eri puolilta taloa. Kunhan päivät tästä kirkastuvat saan kuvattua koko talon teillekin nähtäväksi.

1185874.jpg

Ruokailuhuone. Ruokailuryhmän väri on vielä mietinnän alla. Saatan maalata sen valkoiseksi. Ainakin tuolien istuimet pitää päällystää. Kalusteet ovat kirpparilöytö parin vuoden takaa. Tarkoituksena on laittaa lisääkin kalusteita huoneeseen ettei lopputulos jää näin tyhjän näköiseksi. Kukat, kynttelikkö ja matot itsetehtyjä. Sormustinkukat vaativat melkoista näperrystä ja kooltaan niistä tuli hieman isoja. Menettelevät kuitenkin noin lattiamaljakkoon aseteltuna. Myös seinäkello on tehty itse printistä. 

1185920.jpg

Tämä lintuhäkki on myös kirpparilta. Eikä maksanut kuin 20 senttiä! Joskus käy tuuri. :)

1185926.jpg

Kylpyhuoneesta. Pidän kovasti tästä kuvasta jostain syystä. Hammasharjateline on Reutterin. Saippua on pala ihan oikeasta saippuasta.

1185928.jpg

Loput kuvista on otettu makuuhuoneesta. Kalusteet aion tuunata tulevaisuudessa. Nalle, pussukka ja tarvikekori ovat minun tekemiäni. Pyyhepaperilaatikko on Reutteria.

1185932.jpg

Yöpöytä sängyn vieressä. Kukka ja laatikot itsetehtyjä. Laatikkoprinteistä kiitos kuuluu Líssulle.

1185889.jpg

Reutterin aamiaissetti on asetettu odottamaan kirstun päälle. Kirstu on valmiskaluste, jonka olen maalannut kahdella eri sävyllä ja kuluttanut sen jälkeen. Nukkekotilehti odottaa lukijaansa.