Lomareissulta on palattu ja pääsin jo toistamiseen käymään Forssan markkinoilla! Ihana tapahtuma ja tällä kertaa mahtui katselemaan tavaroita paremmin kuin viime kerralla. Upeita minejä oli tarjolla ja valinnanvaikeuskin vaivasi. Nämä minit tarttuivat mukaani.

Christian Lundkvistin sänky ja pöytä tulevat suunnitteilla olevaan kesähuvilaan. Taru Astikaisen upea nukke oli 'pakko saada' ostos. Pääsin ensimmäisen kerran eläessäni valitsemaan Tarun nukkea livenä. Jännää! Olen todella tyytyväinen ostokseeni. Nukke on oikea kaunotar! Nuken yllä olevat neulevaatteet ovat Riitta Kalevan taitavista käsistä. Harja on Sirkku Saukonojan tekemä. Matot Pirjo Salmulta.

 

Vielä lähikuvaa kaunottaresta...

 

Lyhty, punainen kukka ja avaintaulu ovat tietysti Marialta. Sopivat hyvin tulevaan huvilaan. Reinot Leea Lehelmältä. Kynttiläjutut ja ovikranssi Sirkku Saukonojalta. Kukat maljakossa ovat Susannalta. Mansikka purkissa Johanna Järvenpäältä. Suurennuslasin tekijästä en ole varma.

Lintutalo on Mrs Who:lta. Työkalupakki Tiinalta. Lintupönttö ja arkku Marian pojilta. Keittiöjakkara Marialta. Saappaat Nukkekoti & Lelusta. Kaikki nämäkin menossa uuteen projektiin...

Tämä jakkarakin oli jo kotona valmiiksi päätetty ostos. Onneksi sain sen! :)

 

Tarjoilupöytä, seinäkello ja heppa Marian taitavista käsistä. Kananmunat Leea Lehelmältä. Puntari Mrs Who:lta. Juomakori Marian pojilta. Arkkupöytä on Johannan tekemä.

Tämä tarjoilupöytä on ollut toivelistallani jo pitkään ja nyt tarjoutui tilaisuus ostaa se. Olen suunnitellut sitä Kauppiaan talon olohuoneeseen. Saas nähdä miten se sinne sopii. Ehkä laitan siitä kuvaa kunhan se sijoittuu paikalleen.

Todella kiva päivä oli tuolla Forssassa ja aika kului kuin siivillä. Uusia markkinoita odotellessa! Taitaa mennä taas pitkä aika kun seuraavan kerran pääsen tapahtumiin. Mutta ehtiipä taas kerätä budjettia kasaan. Olen todella tyytyväinen ihan jokaiseen ostokseeni ja ihmettelen vain harrastajien taitoja, niin kaunista käsityötä nämäkin minit ovat! Mutta taidanpa tästä lähteä asettelemaan ostoksiani uusille paikoilleen taloihini ja suurinosa menee odottelemaan kesähuvilaprojektin alkamista.

PS: Ostin todella monelta myyjältä, joten toivottavasti kaikki myyjien nimet menivät oikein! Korjatkaa jos on virheitä.