Ostin Satulta tilauksena muutamia neulottuja ja virkattuja juttuja. Suloisia juttuja sitten putkahti postista viime viikolla.

Virkattu takki pienelle tytölle. Pitäisi vielä saada ostettua Tarulta se tyttönen takin sisälle. :) Villasukkia ja upeasti toteutetut lapaset. Nämä on niin hienoja!

Satulta on myös tämä aikuisen virkattu takki. On sitten äidille ja tyttärelle samanlaiset takit. :) Tosi kauniin värinen on tämäkin ja taidolla tehty. Olen saanut virkkausinnon päälle myös itselleni, joten kaulahuivin olen virkannut itse. Näistä tulossa postausta joskus myöhemmin.

Nämä ihanat neuleet olen vaihtanut Pähkinänkuoressa blogin pitäjän kanssa. Upeita neuleita kaikki!

Myös tämä pusero kuului edelliseen vaihtoon. Sopii ihan kivasti uuden omistajan päälle. :) Nuo kuviot on niin hienot! Omista vaihtotavaroistani kuva Pähkinänkuoressa blogissa, kun itsellä kuvaaminen taas unohtui...

Halusin vielä näyttää, että kuinka pienet Satun tekemät villasukat ovat oikeasti. Tässä siis miesnuken jalka ja lapsinukelle sopivat tosi minit sukat! En ole pienempiä sukkia koskaan nähnyt. Jalkaosan pituus on varmaan sentin luokkaa! Samalla  näkee lähempää kuinka kauniit kuviot ja sävy on Pähkinänkuoresta tulleessa huivissa. Hermoillani ei tuota pystyisi neulomaan. :) Täytyy sanoa, että molemmat tekijät ovat huippuneulojia. Niin ovat silmukat äärettömän pieniä. Itseltä ei tahdo tuo minineulominen sujua. Jotain olen tehnyt, mutta on ollut työn ja tuskan takana. Siksi osaankin näitä arvostaa. Taas on nukkekodeissani muutama aarre lisää. :) Kiitokset molemmille!