Inspiraatio voi iskeä jopa maalipurkista. Ainakin minulle kävi niin pari päivää sitten. Kun ajatus hieman selkeni aloin tuumasta toimeen ja lopputuloksen näette alla. Vanha jouluaiheinen boksi sai purkutuomion ja tilalle tuli raikasta keväistä ilmettä. Boksi on tehty Ikean kehyslaatikkoon, johon saa lasin eteen pitämään pölyä loitolla.

004-normal.jpg

Lattian maalasin kiiltävällä valkoisella akryylimaalilla ja tapetit on Tildan skräppipaperia. Huonekalut tuunasin varastosta löytyneistä "jos tätä joskus tarvii" kalusteista. Koko boksin lähtökohta oli tuo ihana vaaleanturkoosi maali, jota en voinut vastustaa askartelukaupassa. :)

005-normal.jpg

Lähes kaikki pikkuesineet on ostettu fb:n nukkekotikirpparin kautta. Tyyny itsetehty valmista silityskuvaa käyttäen. Herkut on Jatan tekemät.

009-normal.jpg

Puput ja munat kuuluu pääsiäiseen ehdottomasti.

011-normal.jpg

Narsissiasetelma itsetehty. Upea ruukku Taru Astikaisen.

013-normal.jpg

Taulut itse kyhättyjä ja sen huomaa... :) Tuo kaunis astiasto on alunperin ison meren takaa.

012-normal.jpg

Lisää narsisseja ja rairuoho.

008-normal.jpg

Pieni pupu on kirppislöytö. Pajunkissoja aaltovaasissa. Hyllykkö on Marian tekemä.

006-normal.jpg

Miniliitutaulu on tehty liitutaulumaalilla pahville. Itsetehty siis tämäkin. Mukavaa pääsiäisen ja kevään odotusta kaikille tämän boksin myötä! :)

Ps: Kaikkia minien tekijöitä en ole valitettavasti maininnut, koska lista olisi niin valtavan pitkä. Muistan kyllä jokaisen tekijän nimen, se on itselleni tärkeää! :)