Uutta projektia olen näpertänyt. Forssasta löytämäni uusi nukke näytti minusta aivan noidalta. Tämän nuken ympärille rakentui uusi pienoishuone eli noidan mökki. En ole aiemmin kokenut viehtymystä "mystisiin" aiheisiin mineillessä, mutta nyt tämä uusi projekti imaisi minut taikojen maailmaan. :)



Kaikki lähti liikkeelle vanhasta kaiuttimesta, jonka hovikuvaaja lahjoitti projektiini. Tässä on jo sisällykset kaiuttimesta purettu.



Tässä kaiuttimen laatikko jo täytettynä. Maalasin laatikon spraymaalilla ja pakkeloin reunat. Ympärillä näkyvästä roinasta ei kannata välittää...



Kattoon tein tuollaiset parrut balsasta. Hellan päälle tulee vielä huuva  ja violetteja simpukkakoristeita.



Tässä parempi kuva boxin sisällöstä. Kovin on makuuni voimakkaita värejä noidan kodissa. Hain tunnelmassa sellaista taikamaailman ja tavallisen mummonmökin sekoitusta. Lopputulos on sillisalaattia, mutta pidän siitä!  :)



Pöytä tulee luultavasti vielä vaihtumaan. Ainakin se voisi olla eri värinen. Lempeä noita taitaa olla kyseessä, kun on noin hymy huulilla. Loitsukirjat valmiina käyttöön pöydällä.



Sänky pitää olla noidallakin. Kalusteet olivat minulla jo valmiina toista projektia varten, mutta ne alkoivat näyttää yhä enemmän noidan huonekaluilta saadessani ajatuksen tästä boxista.



Noitamaista lukemista riittää... ja onhan sinne hyllylle eksynyt linnunpesäkin...



Haaveissani olisi saada tänne musta kissa, mutta tämä saa nyt kelvata aluksi. Hän on aika huomionkipeä kisuli. :)


Luuta pitää olla jokaisella itseään arvostavalla noidalla. Täällä niitä on kaksin kappalein.



Hellalla kiehuu kunnon pata. Pitäisi tehdä täytettä kippoihin.



Monenlaista rohtoa löytyy jo varastosta, mutta lisääkin voisi tehdä.



Pöydälle pitäisi saada aikaan sellainen hyvä tekemisen meininki eli sotkua ja törkyä! :) Muutenkin boxia pitäisi raaskia sotkea, jotta tulisi oikeanlainen noitamainen tunnelma senkin kautta. Laitan uusia kuvia kunhan boxi vielä edistyy.
Kiva kun tutustuit uuteen projektiini! :)